Hevosemme

Trana

- Trana Fra Nevala

- Syntynyt 2008

- Sukupuoli: Tamma

- Väri. Kulomusta

Trana on ehdottomasti tallimme kaunotar. Hän on upea niin ulkoisesti, kuin sisäisesti ja herättää pitkine säärineen ihailua minne tahansa meneekin. Aluksi Trana toimi pelkästään oppaan ratsuna, mutta nykyään hän menee jo asiakkailla. Tranalla on hienot askellajit ja hän onkin reipas menijä maastossa. Toki tammamaiseen tapaan Tranaltakin löytyy omia mielipiteitä ja sen isoissa liikkeissä on toisinaan hankala istua. Trana toivoo ratsastajaltaan jonkin verran aiempaa ratsastuskokemusta.

Dropi

- Dropi Fra Sahala

- Syntynyt 2007

-Sukupuoli: Ruuna

- Väri: Punarautias

Dropi on kaikkien suosikki. Hän soveltuu niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekkin ratsastajille. Dropi on kookas ja jaksaa kantaa isommankin ratsastajan.Dropi on tallin monikäyttöisimpiä hevosia ja monesti hänestä vitsaillaankin, että jos hänet voisi kloonata, ei muita hevosia tarvitsisi. Dropi on kaikentasoisille ratsastajille soveltuva tosikkomainen työmyyrä.

Nyhtis

- Hnyfill Fra Sahala

- Syntynyt 2008

- Sukupuoli: Ruuna

- Väri: Rautias

Nyhtis on tasaisen verkkainen sunnuntaikävelijä ja alottelijoiden luottoratsu, jonka mielestä parasta retkillä ovatkin evästauot. Sen tasaistakin tasaisemmassa töltissä on aloittelijankin helppo pysyä kyydissä. Kooltaan iso ja joskus jopa Suomenhevoseksikin luultu.

Mergur

- Mergur Fra Alfahlid

- Syntynyt 2012

- Sukupuoli: Ruuna

- Väri: Ruunikko

Mergur on yksi tallimme luottoratsuista. Alottelijoiden kanssa Mergur on todella tasainen ja rauhallinen, mutta usko pois, vauhtiakin löytyy myös kokeneempien ratsastajien makuun. Mergur on ponimaisen suloinen ja aina yhtä kiltti ja utelias.

Mergur on talven 2023-2024 Levillä.

Humor

- Humor Fra Sahala

-Syntynyt 2006

- Sukupuoli: Ruuna

- Väri: Rautias

Ikinuori Humor on keski- ikäiseksi hevoseksi eläväinen ja aina valmis kaikkeen toimintaan. Vauhdikkuutensa ja herkkyytensä vuoksi Humor on kokeneempien ratsu. Rennon ja rauhallisen ratsastajan kanssa loistava vaellushevonen. Humor on myös Jessikan silmäterä.

Rossi


Stelpa